Energie-informatie door Stichting !Woon

Posted by on okt 31, 2023 in Blog | 0 comments

Op vrijdag 17 november wordt er weer een presentatie gegeven door bewonersconsulent Bouchra Jartit van Stichting !Woon team Oost. Enkele weken geleden adviseerde zij de aanwezigen over o.a. problemen rond huren, onderhoud, renovatie, energie, een woning
zoeken, prettig wonen voor ouderen en andere woning en woonomgeving gerelateerde zaken.

Deze keer komt Bouchra nog een keer terug en geeft samen met een collega advies over ENERGIE: hoe ga je verstandig om met je gas en energieverbruik, welke mogelijkheden zijn er om je energierekening zo laag mogelijk te houden, welke hulp en ondersteuning kan de gemeente je daarbij geven en wat kun je van de verhuurder of woningbouwvereniging verwachten? Stel gerust alle vragen die je daarover hebt!!

!WOON in het kort

!WOON geeft bewoners informatie en advies over huren, kopen, energie, organisatie en participatie. We zijn er voor huurders, eigenaar-bewoners en woningzoekenden. We zijn een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk, het belang van de bewoners staat voorop. Veel van ons werk wordt betaald door de gemeente. Regelmatig worden we ook ingehuurd om bewoners bij te staan in een proces van renovatie of herstructurering. Dan is de bewonersorganisatie opdrachtgever en betaalt de verhuurder de kosten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *