Blog

Elke week organiseren we verschillende activiteiten. Neem een kijkje in onze blog als je een indruk wil van de sfeer bij De Bloem. Misschien sta jij er binnenkort ook wel bij!

Restaurant in de Buurt

Posted by on okt 13, 2019 in Blog | 0 comments

Afgelopen zaterdag 5 oktober was het weer tijd voor ons maandelijks etentje ‘Restaurant in de Buurt’ . We hebben daarbij gesproken over armoede en eenzaamheid onder moeders. In totaal waren er 35 dames uit verschillende culturen aanwezig, een gezellig boel!

Graag bedanken we Albert Heijn Krugerplein heel hartelijk voor het sponsoren van eten. We hebben er heerlijk van gesmuld. Ook een grote dank je naar alle dames die zo heerlijk voor ons hebben gekookt.

Herfstvakantie

Posted by on sep 30, 2019 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Herfstvakantie

Van zaterdag 19 oktober tot en met zondag 27 oktober is Buurtcentrum Oosterpark gesloten in verband met de herfstvakantie. Tijdens deze vakantie zijn er ook geen activiteiten van Stichting de Bloem in het buurtcentrum. Alleen Bewegen in Water op donderdag 24 oktober in het Sportfondsenbad Oost gaat wel door.

Gymnastiek

Posted by on sep 30, 2019 in Blog | 0 comments

Vanaf oktober neemt Ruba de lessen over van Jamila. De kosten blijven €1,00 per les.

Restaurant in de Buurt

Posted by on sep 30, 2019 in Blog | 0 comments

Op zaterdag 5 oktober organiseert Stichting de Bloem in samenwerking met Albert Heijn Krugerplein een etentje in het kader van eenzaamheid- en
armoedebestrijding in de buurt. Voor € 5,00 kunt u genieten van een uitgebreid en gezond menu van 18:00 tot 21:30 in buurtcentrum Oosterpark.

Bewegen in Water in het nieuwe seizoen

Posted by on aug 5, 2019 in Blog | 1 comment

Afsluiting 1e seizoen 2019 Bewegen in Water

De laatste les van aquafitness Bewegen in Water is feestelijk afgesloten op 8 juli j.l. en zoals gebruikelijk hebben we  Marlies in de bloemetjes gezet en bedankt voor haar geweldige lessen. In het gesprek na afloop met de verschillende deelnemers kwam naar voren dat bewegen in het water niet alleen goed is voor de conditie en de spieren maar ook effect heeft op het gevoel van welbevinden: meer plezier ,meer energie, minder last  van pijnklachten en beter kunnen ontspannen en slapen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding…

Na de vakantie gaan we met Marlies verder vroeg op de onderdagochtenden: de wekelijkse lessen van Bewegen in Water zijn blijvend verplaatst van de maandagochtend naar de donderdagochtend van 07:30 tot 08:30 voor groep 1 en van 08:30 tot 09:30 voor groep 2. Helaas kan Marlies niet meer op de maandagochtenden.

Laatste mogelijkheid voor de inschrijving voor het nieuwe seizoen is op maandag 2 september van 10:00 tot 12:00 in Buurtcentrum Amsterdam Oost. Kosten abonnement voor seizoen 2 bedragen 30 euro.

Assertiviteitstraining

Posted by on jul 29, 2019 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Assertiviteitstraining

Stichting De Bloem is bezig om in samenwerking met Stichting Punt P een assertiviteitstraining te organiseren om vrouwen weerbaarder te maken en het zelfvertrouwen te versterken. Meer informatie volgt binnenkort.

Computerles – Update

Posted by on jul 29, 2019 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Computerles – Update

De eerste computerles na de zomervakantie begint op dinsdag 10 september en is van 10:00 tot 12:00. Inschrijven niet nodig, kom gerust langs. Kosten € 2,00 per les of een abonnement van € 10,00 voor 10 lessen.

Programma September 2019 – Correctie

Posted by on jul 29, 2019 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Programma September 2019 – Correctie

In onze recentelijk gedrukte flyer met daarin het activiteitenprogramma voor de maand september staat per abuis dat de wekelijkse conversatieles op woensdag van 10:30 tot 11:30 wordt gegeven. De juiste tijden zijn van 09:30 tot 12:00. Onze excuses voor deze fout.

Vakantiesluiting Buurtcentrum

Posted by on jun 30, 2019 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Vakantiesluiting Buurtcentrum

Buurtcentrum Oosterpark is van zaterdag 13 juli tot en met zondag 25 augustus 2019 gesloten i.v.m. de zomervakantie. De reguliere activiteiten van Stichting de Bloem gaan daarom door tot en met vrijdag 12 juli en zullen na de zomervakantie weer beginnen vanaf maandag 9 september.

Afsluiting seizoen

Posted by on jun 30, 2019 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Afsluiting seizoen

Afgelopen vrijdagochtend 28 juni was er door Stichting de Bloem een ontbijt georganiseerd in het buurtcentrum om het voorjaarsseizoen gezamenlijk en gezond af te sluiten met heerlijke en vooral gezonde gerechten.

Een aantal activiteiten lopen nog door tot en met vrijdag 12 juli. Na de vakantieperiode beginnen wij weer met de activiteiten vanaf 9 september.