Bewegen in Water in het nieuwe seizoen

Posted by on aug 5, 2019 in Blog | 1 comment

Afsluiting 1e seizoen 2019 Bewegen in Water

De laatste les van aquafitness Bewegen in Water is feestelijk afgesloten op 8 juli j.l. en zoals gebruikelijk hebben we  Marlies in de bloemetjes gezet en bedankt voor haar geweldige lessen. In het gesprek na afloop met de verschillende deelnemers kwam naar voren dat bewegen in het water niet alleen goed is voor de conditie en de spieren maar ook effect heeft op het gevoel van welbevinden: meer plezier ,meer energie, minder last  van pijnklachten en beter kunnen ontspannen en slapen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding…

Na de vakantie gaan we met Marlies verder vroeg op de onderdagochtenden: de wekelijkse lessen van Bewegen in Water zijn blijvend verplaatst van de maandagochtend naar de donderdagochtend van 07:30 tot 08:30 voor groep 1 en van 08:30 tot 09:30 voor groep 2. Helaas kan Marlies niet meer op de maandagochtenden.

Laatste mogelijkheid voor de inschrijving voor het nieuwe seizoen is op maandag 2 september van 10:00 tot 12:00 in Buurtcentrum Amsterdam Oost. Kosten abonnement voor seizoen 2 bedragen 30 euro.

One Comment

  1. Ik heb hier heel veel zin in! Mijn eerste ervaring met Marlies was in bad tijdens een Apeldoorns trainingsweekend van Kataqua. De lessen waren heel leuk…voelde mij kinds blij!
    Spontaan ging ik ook op cursus ….
    Het wordt in ieder geval genieten …

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *