BELANGRIJKE MEDEDELING

Posted by on mrt 13, 2020 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor BELANGRIJKE MEDEDELING

In verband met de recente ontwikkelingen t.a.v. het coronavirus en de noodmaatregelen die de overheid sinds afgelopen zondag heeft genomen, zullen alle activiteiten van Stichting de Bloem in ieder geval tot 6 april 2020 worden opgeschort. Ook Buurtcentrum Oosterpark en het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost zijn gedurende deze periode voor het publiek gesloten.

Stichting de Bloem volgt hiermee de richtlijnen van de overheid en het RIVM op om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken.

Aangezien deze richtlijnen vrijwel dagelijks veranderen, is het niet uit te sluiten dat de opschorting van onze activiteiten ook na 6 april voortduurt. Houdt daarom dit blog of onze Facebook pagina goed in de gaten.