Bewegen in Water – QR-code verplicht!

Posted by on nov 7, 2021 in Blog | Reacties uitgeschakeld voor Bewegen in Water – QR-code verplicht!

Afgelopen dinsdag 2 november heeft het kabinet nieuwe coronamaatregelen aangekondigd.

Deze gaan in op zaterdag 6 november 2021. De belangrijkste maatregel is het coronatoegangsbewijs dat nodig is voor een bezoek aan Sportfondsenbad Amsterdam-Oost vanaf 18 jaar en ouder.

Wat merk je daarvan in het zwembad?
Vanaf zaterdag a.s. zal het controleren van de QR-code met een geldig identiteitsbewijs voor iedere bezoeker van 18 jaar en ouder bij de centrale entree, receptie en eventuele andere ingangen moeten plaatsvinden zoals dat eerst alleen bij de horeca nodig was. De 1,5 meter regel is veiliger, maar niet verplicht, dus blijf elkaar de ruimte gunnen.

Heb je geen coronapas of geldige QR-code? Dan zullen wij je de toegang moeten weigeren.

Voor toegang tot de lessen van Bewegen in Water wordt de geldigheid van de QR-code gecontroleerd door Annette Wiese voor groep 1 en Afifa Tadmine voor groep 2, of een eventuele vervangster indien één van beiden verhinderd is.

Wil je meer weten over de coronamaatregelen in het zwembad, kijk dan op Sportfondsenbad Amsterdam Oost. Wil je meer weten over de corona check app of liever een papieren bewijs, kijk dan op CoronaCheck.nl van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.